Kategórie
 
 
 
 
 
 

Férové firemné tričká

Autor: Veronika Hanková      Dátum: 11.02.2021     Čítanie na: 4 min.

Značka Modrá Mačka vznikla ako odpoveď reklamnej agentúry 4from media, s.r.o. na pandémiu v roku 2020, kedy sme boli nútení zastaviť výrobu. Ostal nám čas na premýšľanie, čo ďalej a tak sme sa rozhodli zhmotniť náš dlhšie zamýšlaný zámer. Tým bolo ponúknuť kvalitné textílie s originálnym slovenským dizajnom. Dlho sme hľadali a nakoniec sme sa rozhodli pre výrobcu textílií s GOTS certifikátom, ktorý je pre nás zárukou etickej i ekologickej výroby. Značka Stanley & Stella patrí k udržateľným značkám a celý výrobný i dodávateľský proces musí dodržiavať prísne pravidlá a štandardy GOTS.  

    Naším cieľom je ponúkať kvalitné textílie v súvislosti s našou filozofiou - kvalita
a spokojnosť zakázníka je na prvom mieste. Tričká z organickej česanej bavlny sú na tele prijemným a pohodlným kúskom. Vďaka tomu, že pri výrobe sa nepoužívajú pesticídy
a herbicídy je tento materiál vhodný i pre ľudí s najcitlivejšou pokožkou. Voláme ich férové tričká :-) Tieto tričká s príbehom si to zaslúžia.

Vlastnosti férových firemných tričiek

    Tričká potláčame kvalitnou technológiou tlače za mokra na stroji KORNIT. Investovali sme, aby produkty značky Modrá Mačka boli odrazom kvality, rešpektu i úcty k planéte a sebe samým. Zo skúseností vieme, že tričká sú vďačným a zaujímavým reklamným predmetom. Mnohé firmy ich ponúkajú svojim klientom, či zamestnancom. V drvivej väčšine ide o tričká z konvenčnej bavlny. Ich výroba si však podľa nás vyberá vysokú daň v podobe neprávosti voči ľuďom i životnému prostrediu, domovu nás všetkých. Ponúkame vám alternatívu. Naše férové firemné tričká ponúkame v rôznych farbách.
Do základnej ponuky patrí tričko Unisex s krátkym rukávom s gramážou 150g/m² zo 100% organickej česanej bavlny - Medium Fit. Tričká sú veľmi mäkké, pohodlné na nosenie a aj po niekoľkých praniach si držia svoj tvar. Potlač je dlhotrvajúca a kvalitná.

Prečo firemné tričko?

    Firemné tričká sú skvelou voľbou na reprezentáciu a propagáciu Vašej firmy. Riešite reklamné tričká? Svoj merch? Napíšte nám a dajte si vyrobiť pre klientov a zamestnancov férové tričko. I vy tak môžete reprezentovať postoj k zmenám, ktoré naša planéta potrebuje ako soľ. Práve textilný priemysel je jedným z najšpinavších priemyslov sveta a je zodpovedný za mnohé ľudskoprávne problémy nášho sveta. Je na každom z nás, ako sa postavíme k tomu, aby sa i toto menilo a zmenilo. Záleží na každej pozitívnej zmene smerujúcej k novým zvykom a návykom nášho konzumného spôsobu života bez ohľadu na životné prostredie. Z pohľadu firmy je pre nás aj táto oblasť otázkou spoločenskej a sociálnej zodpovednosti firiem. Ak potrebujeme, kupujme kvalitne a zodpovedne. Rozmýšľajme, zaujímajme sa a hľadajme vhodnejšie alternatívy. 

Férové firemné tričká Modrá Mačka

      V oblasti reklamného textilu a firemných tričiek  Vám ponúkame zodpovednú alternatívu - férové tričká s potlačou Vášho loga na prednej strane trička, potlače na zadnej strane, respektíve podľa vašich požiadaviek a predstáv. Využiť môžete i služby nášho grafického štúdia. Pomôžeme Vám vytvoriť jedinečné a originálne grafiky, ktoré budú rady nosené. Pri kúpe väčšieho množstva produktov Vám ponúkame množstevné zľavy. Potlačený reklamný textil tak kúpite možno o pár eur drahšie, no podporíte férový biznis. Poďme spolu robiť zmeny, ktoré majú vplyv na každého z nás. Buďme my sami zmenou, ktorú chceme vidieť okolo nás. Svojím pôsobením na trhu firmy zanechávajú stopy v sociálnej, enviromentálnej, etickej i lokálnej oblasti, Je najvyšší čas meniť pôsobenie tak, aby i v 22. storočí ľudstvo prežilo. Spoločenská a sociálna zodpovednosť firiem neznamená ich pôsobenie na sociálnych sieťach, ale dobrovoľné kroky, úsilie a zmeny procesov k lepšiemu prostrediu
na život. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia