Kategórie
 
 
 
 
 
 

O grafikách na teniskách a farebných šnúrkach

Autor: Veronika Hanková      Dátum: 18.11.2020     Čítanie na: 3 min.

          V ponuke produktov značky Modrá mačka nájdete okrem férových textílií i slovenské nadčasové tenisky. Originálnymi motívmi z nášho štúdia im dodávame šmrnc a meníme ich na kúsky, ktoré vyniknú v dave. Tvoríme ich tak, aby sa vynímali v záplave všednosti.

            Grafiku na tenisky vymýšľal náš grafik Jakub. Všetko začína nápadmi a kopnutím múzy, na ktorú nemusí náš kreatívny grafik dlho čakať. Vezme do ruky ceruzky, črtá, kreslí a dáva na papier originálne motívy. Jedinečnú tvorbu následne skenuje a v počítači spracuje tak, aby všetko sedelo. Tento proces znie možno jednoducho, ale nie je tomu tak. Náčrt, jeho vylepšovanie, návraty k nemu, úpravy a v konečnej fáze technické spracovanie v počítači. Všetko chce svoj čas a tak je tomu i pri grafických návrhoch, ktoré postupne dozrievajú do finálnej podoby. Tie sa potom použijú, alebo načas založia do šuplíka.

 

          Možno si teraz položíte otázku, ale veď doba pokročila a existujú rôzne iné možnosti. Náš grafik je zatiaľ verný svojim ceruzkám a papieru, ktoré majú stále to svoje čaro individuálnosti rôznych techník kreslenia. I to je súčasťou príprav jedinečných grafík tvorených v našom grafickom štúdiu. Sú nositeľom značky Modrá mačka a tvoria jej originálnu DNA. Naším cieľom je prinášať slobodu v nosení a možnosti vyjadriť sa. Tým, čo sa vám páči, s čím súznievate a s čím sa stotožňujete. Neskrývajte svoju unikátnosť a ľúbivosť vecí len v online priestore a ukážte ich všetkým naokolo aj na vašich teniskách.

            K teniskám ponúkame klasické biele alebo čierne šnúrky. Na e-schope si ale môžete dokúpiť i rôzne farebné variácie a doladiť sa do tých najmenších a najveselších detailov. Navliecť si ich cez kovové očká, hoci aj zelené na ľavú, žlté na pravú a zažmurkať si farbami. Fantázii sa predsa medze nekladú. Vytvorte si zladené či pestré, šialené a zábavné kombinácie pre každý pohodlný krok. Vykročte s nami v pestrofarebnej nálade bez ohľadu na počasie či vonkajšie vplyvy.

            Rozveseľme spolu svet. Veď i taký malý detail môže vyčariť úsmev na zachmúrených tvárach, ktorých je v uliciach až priveľa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia