Kategórie
 
 
 
 
 
 

O nás a prečo a ako vznikla značka Modrá mačka?

Autor: Veronika Hanková      Dátum: 03.09.2020     Čítanie na: 5 min.

            Pod vznikom značky Modrá mačka sme podpísaní my, Tomáš a Denisa Machalíkovci, zakladatelia reklamnej spoločnosti 4from media s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti výroby marketingovej podpory. Ako malá, ale dynamická spoločnosť sme na trh vstúpili v roku 2006. Tím našej spoločnosti patrí medzi špecialistov vo svojom obore. Vieme sa postarať o celý proces tvorby marketingovej podpory vašich produktov, od kreatívy a grafiky až po výrobu a inštaláciu. Na našej ceste sa snažíme posúvať a tvoriť s láskou a nadšením to, čo vieme. Prejdeme od nápadu až po finálne riešenie výsledného produktu s jedinečným a originálnym vzhľadom tak, aby koncipoval s vašou značkou. Pomáhame plniť vaše sny a predstavy o možnom i nemožnom produkte.

            Prednosťou našich technológií je vysoká produktivita i vysoká kvalite tlače s vysokým rozlíšením na rôznych povrchoch. Farby spĺňajú najprísnejšie požiadavky klientov, majú dlhú trvácnosť a farebnú stálosť v interiéri i exteriéri. Proces výroby sa začína v našom grafickom štúdiu, kde pripravíme kreatívny návrh produktu i jeho grafické spracovanie, od jedného kusa jednoduchého stojančeka až po kompletný dizajn celej predajne alebo sietí predajní. Potláčame rôzne druhy formátov od hárkov, cez rolky až po veľkoplošné doskové materiály z papiera, kartónu, plátna, fólie, plastov, skla, plexiskla, dreva a kovu. Najmodernejšie digitálne tlačové zariadenia umožňujú rôzne nanášanie farieb – solvent, ekosolvent, latex, UV. Vaše produkty vieme laminovať, vysekávať, rezať, gravírovať laserom, vďaka špeciálnym softvérom vieme v materiáloch vytvárať 3D reliéf a frézovať i extra veľké rozmery. Problémy nám nerobia ani dlhé lineárne ohyby, komplikované zakruženia. Vďaka našim technológiám vieme tepelne tvarovať a ohýbať rôzne druhy plastov a plexiskiel. Špecialitou  je výroba svetelnej reklamy rôznych veľkostí a tvarov s najmodernejšou LED technológiou s dlhou životnosťou a vysokou svietivosťou. Na začiatku je vždy idea, ktorú pomocou dostupných technológií a pracovných postupov zhmotňujú k spokojnosti klienta. Pracujeme s vysokozdvižnou technikou a vieme vyriešiť i najnáročnejšie požiadavky pri inštalácii akýchkoľvek reklamných pútačov.

            V oblasti tlačiarenských technológií neustále napredujeme, rozširujeme výrobu, aby sme pomáhali plniť i tie najnáročnejšie predstavy našich klientov. Ich spokojnosť je pre nás prvoradá. Tak vznikla i myšlienka rozšíriť portfólio a ponúkať potlač textílií. V čase pandémie sa naskytol priestor na dlhšie zvažovaný zámer a tak sme zakúpili stroj, na ktorom vieme potláčať rôzne textílie i tenisky. Tak začala vznikať naša značka Modrá mačka. Symbol originálnych textílií tvorených pre tých, ktorí majú radi svoju slobodu vo vyjadrovaní sa. Stopka, ktorá nás v marci počas pandémie koronavírusu zastihla nepripravených, sa pre nás stala kreatívnym obdobím a časom na nové projekty. Doma sme si sadli a rozmýšľali ako oddeliť výrobu tejto značky od 4frommedia. Predsa len, je to iný segment ako to, čo sme tvorili dovtedy. Hľadali sme jednoduchý, slovenský, neutrálny a ľahko zapamätateľný názov. Názov stelesňujúci sebestačnosť a lásku k slobode. Spoločnou voľbou s našimi dcérami vyhral názov značky Modrá mačka. Prečo práve Modrá mačka? Naša tlačiarenská Modrá mačka (mimochodom šikovná, svižná a ide len do toho, čo sa jej každým chlpom tela páči) sa pre nás stala symbolom originálnych dekorácií, svietidiel, pokladničiek a oblečenia nielen pre deti. S láskou tvoríme a vyrábame v našej dielni pod drobnohľadom prísneho mačacieho pohľadu tak, aby sme do sveta vyslali produkty s ohľadom na maximálnu bezpečnosť detí a zvýšili ich prirodzený záujem o hru aj vďaka jedinečným grafikám z nášho štúdia. Nuž a modrá pre to, lebo je našou základnou tlačiarenskou farbou.

            Sme slovenskí tvorcovia a výrobcovia bezpečných a milých doplnkov do detskej izby. Základnou podstatou je tvorba originálnej grafiky a jej aplikácia na rôzne typy textilu, tenisiek, dekorácií, svietidiel alebo pokladničiek. Jedinečnosť, originalita a kvalita v potlači i vzhľade je pre nás prioritou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia