Kategórie
 
 
 
 
 
 

Štýlová pohoda pri každom kroku

Autor: Veronika Hanková    Dátum: 17.09.2020     Čítanie na: 5 min.                                   

              Značka Modrá mačka ponúka i slovenské tenisky s   originálnym  a nadčasovým dizajnom doplnené potlačou z dielne   slovenských  grafikov a umelcov. Textilná obuv slovenskej značky   TOGA je      vyrábaná v okrese Partizánske a vychádza z   tradície obuvníckeho priemyslu tohto regiónu. V rámci našej   spolupráce ponúkame tenisky s vychytávkami, ktoré sme vniesli   do samotnej výroby. Jednou z nich je napríklad pútko s pásikom   na zadnej strane tenisky. Viacúčelové tenisky s príjemným     bavlneným zvrškom a protišmykovou podrážkou z prírodného   kaučuku dopĺňame vašimi obľúbenými dizajnmi z ponuky v   našom eshope. Vysokokvalitná obuv je vyrábaná na Slovensku   z bavlnených materiálov slovenských a českých firiem. Podrážky   sú vyrobené z prírodného kaučuku, ktorý sa pri vysokých teplotách lisuje (vulkanizuje) na zvršok. Použité   materiály a spôsob výroby zabezpečujú dlhú životnosť a   zdravotnú nezávadnosť tenisiek.

 

Celý proces výroby je ekologický. To bol jeden z hlavných dôvodov pri našom rozhodovaní zaradiť tieto tenisky do ponúkaného sortimentu.

S Modrou mačkou si obúvate slovenský legendárny dizajn, podporujete lokálnu výrobu a slovenských zamestnancov. Tenisky na bežné nosenie do práce i na prechádzku sú nielen pohodlné, ale vďaka použitým materiálom i ľahké. Anatomická a odpružená stielka poskytuje príjemný pocit pri chôdzi a nekončí len pritom. V týchto teniskách doplnených slovenskými dizajnmi budeš neprehliadnuteľný a sám sebou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia