Kategórie
 
 
 
 
 
 

Zmenia naše odevy vašu túžbu vyjadriť sa?

Autor: Veronika Hanková      Dátum: 15.09.2020     Čítanie na: 5 min. 

          Textilné produkty značky Modrá mačka potláčame v našej tlačiarni digitálnou potlačou na textil značky Stanley/Stella. Vybrali sme si ju, pretože zdôrazňuje samotnú podstatu odevu a chce meniť vnímanie textilného priemyslu tak ako my. Ponúka produkty s rešpektom k ľuďom i životnému prostrediu. Chceme, aby naši zákazníci hrdo nosili autentické a zodpovedné oblečenie s jedinečným dizajnom slovenských kreatívnych ľudí. Spolu s nami tak môžu prispieť ku zmenám v textilnom priemysle, ktoré začínajú u každého z nás. 

            Textil je vyrábaný etickým, zodpovedným a ekologickým spôsobom s úctou k dôstojným pracovným podmienkam zamestnancov. Značka Stanley/Stella sa snaží zabezpečiť najvyššiu úroveň zodpovednosti vo všetkých fázach výroby ponúkaných odevov. 100% organická bavlna z udržateľnej plantáže v Indii je pestovaná spôsobom, ktorý neohrozuje ľudí, zvieratá ani životné prostredie. 

 

GOTS certifikovaný textil značky Stanley/Stella vyrába odevy, ktoré ľudia zbožňujú po každej stránke ako i my. Tričká a mikiny sú príjemné a pohodlné na nosenie, jemné a mäkké na dotyk a pritom udržateľným produktom. Nami ponúkané modely z kolekcií sú vyrobené z prírodných vlákien organickej bavlny pestovanej s omnoho menším podielom pesticídov či nebezpečných chemikálií ako pri bežnom pestovaní bavlny. Tým berie ohľad i na zdravie zamestnancov a koncových zákazníkov. Továrne na výrobu produktov tejto značky uplatňujú Kódex správy a riadenia Medzinárodnej organizácie práce (ILO) a denne dohliadajú na férové podmienky pre zamestnancov (ich odmeňovanie, spravodlivé pracovné podmienky, normy v požiarnej bezpečnosti a oblasti bezpečnosti budov). Značka je členom Fair Wear Foundation – nezávislej organizácie zameranej na zlepšenie pracovných podmienok na celom svete v odevnom priemysle.

            To sa nám veľmi páči a všetko sú to pre nás dôvody tlačiť slovenský, originálny dizajn na produkty značky Stanley/Stella. Vďaka ultra hladkému povrchu je i tlač detailov dokonalá. A nám na detailoch záleží. Značka Modrá mačka je kvalitnou a originálnou formou vyjadrenia sa. Sami i týmto chceme podnecovať zmenu a dbať na to, čo nosíme. Sme za kvalitu a jedinečnosť v spracovaní i detailoch. A čo vy? :)

            Značka Modrá mačka ponúka obľúbené dizajny samostatne, alebo ako kolekcie od rúška po tenisky. Dizajny pochádzajú od slovenských kreatívcov, s ktorými nadväzujeme spoluprácu a na trh tak prinášame i ich tvorbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia